VTV De Geschikte Peer gaat verhuizen

Per 1 januari 2025 gaat de Geschikte Peer verder op onze nieuwe locatie aan de Veldweg in Ter Aar. Met 60 volkstuintjes van elk 100 m2 maakt de vereniging een nieuwe start op een nieuw aangelegd complex.

De Geschikte Peer zoek nieuwe leden

Samen tuinieren met een vriend, vriendin, zus, broer, opa en of oma. Volkstuinen zijn in trek, ze worden steeds populairder. De “nieuwe” tuinders gebruiken “hun” tuin als een plek om te ontspannen en vinden het heerlijk om verse, onbespoten groenten en fruit te eten. De tuinen worden netjes ingericht en er is ook ruimte voor bloemen en een plekje voor de kinderen.

De tuinen kunnen naar eigen inzicht worden beplant. Het hebben van een volkstuin of groentetuin is voor hen een vorm van sport en beweging, maar ook van sociale contacten. Mensen met een volkstuin zijn aanwijsbaar gezonder, ze gaan er vaak heen op de fiets, zijn actief tussen het groen en eten gezonde groenten.

Zoekt u een leuke en ontspannende hobby maar ook een goede, gezonde vrijetijdsbesteding? Het kost weinig geld en u kunt ook nog eens heerlijk in de buitenlucht vertoeven, door het telen van sla, tomaten, peterselie, maar ook bieslook, aardappelen, bloemkool ect. ……

U weet niet hoe u moet beginnen met uw volkstuin, uw medetuinders vertellen graag hoe zij het doen. De Geschikte Peer is een vereniging waar het sociale aspect voorop staat.

Voor meer informatie of aanmelding als lid kunt u met ons contact opnemen per E-mail. info@vtvdegeschiktepeer.nl

Of meld u aan d.m.v. het invullen van ons aanmeldingsformulier op deze site.